07 december 2006

Stortån upptäckt!

Hej bloggen!

Hämtade Beppe i vanlig ordning strax innan 5. I precis samma ordning var Beppe busig och sprang efer ett tag iväg och gömde sig i ett litet förvaringsskåp.

 

 

 

 

 

 

När vi till slut kom iväg från dagis hade vi en mysig kväll där vi började med att handla lite på ICA, pippimat varvades med kaninmat för att sedan avrundas med lite chokladskar (till julafton)

Väl hemma vankades spagetti med köttfärssås vilket uppskattades, även glassen efteråt godkändes (som vanligt) Beppe fick lattja lite med Anki & Pytte spelet på datorn men efter ett tag gick vi över till lite bus i soffan och lite myspys. Beppe upptäckte sin tår och då framförallt stortån!

Ett tag tyckte han den inte skulle vara där utan ville få bort den, efter ett kort tag insåg han att det var kört ; )

Som oftast är det mamma som nattar men idag var det pappas tur och det har faktiskt sin charm att lägga sig och mysa lite med vårt lilla troll. Tro inte att man nattar Beppe på några minuter, näe 45 min är standardtiden men visst är det lite mysigt att få natta han...

Mamma mu boken varvades med Bä bä vita lamm sången och lite annat.

När mamma kom hem gick insomnandet lite fortare.

Tack för i dag Beppe!

05 december 2006

På ny kula igen!

Det har varit väldigt tunnsått med inlägg i bloggen men hösten har varit väldigt intesiv med massa jobbiga saker för familj o släkt.

Beppe har det iallafall toppen på sitt dagis och utvecklas för varje dag. Pratet är helt underbart och ger verkligen Beppe nya möjligheter att få fram vad han vill.

Igår var pappa på  genomgång med "gnilla" på Linsbo och Beppe fick med beröm godkänt, några småsaker som påklädning och ätbeteende skall putsas lite men det var redan på gång och intensifieras nu en smula.

Till stor del baseras dessa sker på att det finns så mkt annat att fokusera på samt att han nog har fått en skvätt lathet från sin mamma o pappa.

Utöver detta var det idel ros och många gånger fick pappa höra vilket gott hjärta Beppe har, något vi i familjen redan visste  men sånt hör man gärna.

Acke har varit på Sjukan idag och blivt av med sin manlighet så han är lite pipig men Beppe klappade lite på han när han kom hem och visade direkt sin kärlek till vår lille Hundskrutt.

Idag har Beppe bakat pepparkakor på dagis och ritat en teckning på när han och pappa åker båt (salavador dali släng dig i väggen!)

På kvällen blev det korv o mos lite snabbt för pappa hade lovat att vi skulle kika på det första spelet till beppe, det blev "Anki & Pytte" Beppe tyckte det var skoj om än lite lurigt att hantera musen osv, han gjorde några tappra försök och med lite hjälp från pappa gick det riktigt bra.

Efter det var det julkalendern men en rånare i vit huva något avsnitt tidigare har gjort Beppe vettskrämd " vitt spöke" säger han och börjar storgråta. Det belv ett litet bad för att sdan mysa lite i soffan innan mamma kom hem och nattade världens goaste lilla barn.

 

Tack för att du finns Beppe, du skänker verkligen glädje till oss bara genom att finnas i våra tankar.

 

 Hejdå bloggen!