21 juli 2006

Semestern har börjat!

Hej alla bloggläsare! Det har varit väldigt dåligt med skrivandet på sistonemen man får väl skylla på värmen som just nu är otroligt påträngade med upp till 32 grader hemma i Torup

Beppe har fått ett nytt set med Byggsaker, hjälm,hammare,skruvmejsel osv, detta verkade vara väldigt uppskattat och det är ju skoj.

Givetvis funkar alltid "tjakko" eller som det heter Traktorn
Som tur är har Beppe fått en ny pool av farmor då vår gamla behagade springa läck, den nya poolen är större och lite djupare så nu får även pappa plats vilket såklart uppskattas.

Beppe o Pappa har badat hej vilt så ofta vi har hunnit och mamma har tilll och med doppat sig någon gång.Det har varit ganska myckte rent allmänt på sistone och Beppe har varit på sitt tillfälliga sommardagis vilket har varit lite sisådär. Idag hämtade jag iallafall Beppe för sista gången på detta ställe och när höstterminen går ingång är det på Linsbo ett så kallat ur & skur dagis där Beppe kommer att passa bra tror vi.

Semestern började iallafall idag och det skall bli underbart att få lite mer tid för varandra och sen så är det såklart väldigt tillfredställande att kunna glädja vår underbara Beppe med lite hittepå. Beppe utvecklas fort just nu och det bara precis väller ut ord ur Beppe här kommer några exempel:

os-packa= ostmacka
kykkelkykkelcykla= motorcykel
paffe= kaffe
kokel-kokel-gjass= chokladglass
bumma-bann= gummiband


Beppe har även börajt kissa i pottan så ofta han kommer ihåg det, han tar av blöjan,slänger den i soporna och sätter sig att kissa för att sedan tömma pottan i toan och spola! Snart kan han väl gå på bolaget till pappa hihihihi..

Just nu ligger mina små duvor och snarkar i kapp däruppe och det gör dom alldeles rätt i då morgondagen är fulltecknad med både bmwgrillning i trädgården för 20 pers för att senare bli en fest för Maries jobb med cirka 15 pers, utöver detta är det massor som skall fixas, Beppe skall vara hos mormor ett par timmar och det har dom troligtvis saknat båda två.

På söndag har vi lite annat att fixa,om vi kommer ihåg det skall vi åka ner till västra hamnen och kika på en cirkus eller dylikt.

Det var det hela för idag nu fortsätter jag planera en del av vår bilsemester, gör lite frågesport till morgondagen, letar lite recept och säkerligen somnar i soffan om ett tag men det gör inget FÖR JAG HAR SEMESTER!