09 juli 2006

Efter regn kommer solsken

Idag har vi haft lite väderombyte äntligen! regnet sköljde ner över skåne under ett antal timmar och det var välbehövligt. Beppe o pappa (mamma jobbar som vanligt) började dagen i lugnt tempo med lite Bulibumpa och frukost. Vid 11 tiden besökte vi mamma och såg till att leverera ett bud till Hofterup (efter många om och men)
Planeringen var att vi skulle åka vidare till Knutstorp och titta på bilar men vädret var helt fel och vi valde Center syd istället.

Beppe o jag strosade runt ett tag och konstigt nog blev Beppe sugen på "gjass" Eftersom det var helg och pappa var ltie kaffesugen slog vi till på en liten mjukis och en kopp "paffe" som Beppe säger nu.
Mjukglassen till Beppe var modell EXTRA STOR men kostade bara 11 kronor vilket får ses som ett fynd, gott kaffe fick pappa dessutom. Några fynd gjordes inte utan det blev lite hushållsvaror på ICA maxi inann vidare färd mot Malmö. Till slut var vi hemma och där gjorde vi så lite som möjligt men Beppe hade FULL kraft i sina batterier och vi hade väldigt skoj även om pappa blev trött..

Dagen till ära skulle vi på 20 års kalas i Ljunghusen och vid 4 snåret åkte vi och hämtade mamma på jobbet. Väl på plats fick Bepep på sian nyinköpta armbojar då den centrala punkten i kalaset var en 1.5 meter djup swimmingpool som givetvis Beppe fokuserade kraftigt på.

En mysig kväll rundades av i kristlig tid och väl hemma kund mamma pusta ut efter en låpng,varm,stressig dag Beppe hade somnat för länge sedan och lades försiktigt upp i sängen.

Tack för denna dagen din busunge!

ps. Beppe tycket det är skoj med pottan nu och tog av blöjan 2 ggr idag och kissade på pottan samt hällde ut kisset i toan och spolade! ds.