28 juni 2006

Beppe duktig hos doktorn


Igår var Beppe hos doktorn i Malmö med mamma och tog lite blodprover, anledningen är att han varit lite dålig i magen under lång tid (gissa hur vi vet det ; )

Beppe visade stort mod och var jätteduktig iallafall, han var så pass duktig att han blev lovad en bil OCH glass, senare möttes vi upp och uppfyllde våra löften till Beppe.

Det blev en Högt tutande och blinkande polisbil samt en 3/4 mjukglass (mamma offrade sig)

25 juni 2006

Ännu en mysig söndag med familjen

Idag har vi haft ännu en underbar dag med familjen. Vi hade relativt gott om tid och planerade att åka till Falsterbo och bada. Vi packade ihop oss alla och körde iväg, av någon slump ändrade vi riktning i absolut sista sekund och körde mot Sövdesjön.

Sövdesjön är ett riktigt mysigt ställe med perfekta badmöjligheter för både gammal och ung. Mjuk o go sand samt relativt långgrunt i kombination med bra väder gjorde tillvaron behaglig. Beppe påpekade ganska omgående att glasskiosken behövde besökas för att göra besöket komplett så vi offrade oss....

vi plaskade lite till, kastade boll och blötte ner varandra innan vi gick tillbaka till Acke som vi placerat i skuggan vid bilen. Färden gick vidare lite oplanerat och vi bestämde oss för att kika på ett storkhägn en bit från Sövde, det visade sig vara en promenad på en halv km och vi var alldels för lata för det idag. Vi gjorde som så att vi packade upp grillen istället på detta öde ställe och började att grilla. Acke njöt av friheten och Beppe hade det inte så tokigt han iheller.

Några korvar senare var vi alla mätta och trötta så vi började att köra hemåt så sakta. Beppe somnade innan vi hunnit 500m och sov sedan gott hela vägen, vi körde enbart småvägar hem och hittade en hel del väldigt vackra vägar som till slut tog oss hem, mamma passade även på att smygsova lite..

Väl hemma vaknade Beppe och då var ju batterierna laddade...

Lite kaffe till mammma o pappa medan Beppe badade var en perfekt avrundning på dagen.
Senare åkte mamma på möte och Pappa o Beppe hade lite kill kväll med tvtitt och lite annat vi inte avslöjar här (det slutar på lass...) Beppe somnade i sängen i lagom tid och pappa fick behärska sig ordentligt för att inte somna han oxå.

En lugn och härlig dag.


Idag sov vi alla ut och det är minsann inte varje dag men så skall det väl vara ibland. Beppe var på gott humör och även idag har vädret varit mysigt. Det kom lite folk som hjälpte till att montera ner tältet och efter det så grillade familjen nere vid brasan. Det bjöds på korv med bröd och grillade marshsmallows. Beppe utförde ett litet cirkustrick och pinkade medan han åt korv, det ni!

Senare på eftermiddagen fick pappa besök från stockholm och Beppe fick åka 12 cylindrig sportbil från BMW vilket uppskattades, toppstunden var när han fick tuta fritt ett tag vilket såklart utnyttjades.

Idag blev det även gottis o saft men ibland kan vi väl få skämma bort dig Beppe ; )

Midsommar förbi!


Ja då var midsommarfesten avklarad och det var en trevlig tillställning. Vi hade väldig tur med vädret och alla barnen kunde leka för fulla muggar i trädgården.

Jag tror att Beppe hade en trevlig dag och att han tyckte det var skoj med lite extra barn hemmavid.

Beppe somnade i tid tillsammans med mamma.