23 juni 2006

Midsommarfest

Nu kan mamma oxå blogga så nu skall ni få se!!

just nu förbereder vi för fest i dag och allt flyter på Beppe nanna lite i soffan och laddar batterierna till ikväll antagligen

21 juni 2006

Beppe på bättringsvägen

Idag har Beppe varit hos mormor halva dagen, tydligen var det vad han behövde för han är mkt bättre nu. Eftermiddagen blev det lite vila för att sedan följa med mamma o pappa till Wessels för att midsomamrshoppa. När vi kom hem nallade Beppe köttbullar och drack saft.

Fotbollen var föga intressant för Beppe men vi andra gladde oss åt att Sverige klarade 2-2 mot England i VM

I morgon skall vi alla gå på avslutningspicnic för Beppe och dom andra som slutar.
Det skall bli skoj om än lite trist på ett sätt.

Vi är iallafall övertygade om att Linsbo är klockrent för Beppe pch då vi besökte stället gick allt toppen och Beppe verkade känna sig hemma på nåt vis.

19 juni 2006

Beppe dålig

Dagen började med att Beppe var lite tröttare än normalt men någon feber hade han inte.
Famåt 2 tiden ringde dom från dagis och berättade att han hade 40graders feber

Hämtade upp Beppe och mycket riktigt var han riktigt varm och sådär dimmig i ögonen.
Senare blev han lite sämre och spydde ner pappa ORDENTLIGT 2 gånger, Vi var nära att åka iväg med han men sansade oss lite och fick ner tempen till 39 grader.

Vi får hoppas det blir lite bättre i morgon för det är inte lätt när det är så varmt som det är just nu, även Acke verkar lida lite smått just nu.

Mamma lagade smaskiga köttbullar till midsommar (några hundra blev det) pappa smakade en och annan..

En lugn dag med pappa

Idag har vi haft en mysig dag som varit väldigt lugn. Pappa och Beppe var ensamma hemma och var båda väligt trötta. Festen igår tog på våra krafter. Det blev ganska mycket Bollibompa och sovande. Lite lek i trädgården och ett bad med pappa hanns med innan mamma ville var med i leken.

Senare på kvällen mådde inte Beppe riktigt bra och sov mycket, pappa och mamma var duktigt och rensade lite i djungeln som nån gång kallades för trädgård..

Grillen tändes upp senare och smaskig mat lagades till.

Beppe vaknade till ett kort tag och kom ut men somnade efter lite välling igen.

Beppe är just nu inne i en fas där han säger nya ord hela tiden och det är en intensiv period som verkligen är skoj. Fortfarande är "brumm", "Hihi" och "Mjauu"
"Voff voff", mamma, pappa dom vanligaste orden men nu sker det saker snabbt!

tack för idag Beppe, pappas älskade lille unge!

/J

18 juni 2006

Sandlådefix och kalasdax!

Lördagen schema var tight redan från början och tightare blev det ju mer Beppe o Pappa tänkte efter, mamma jobbade så vi fick klara oss på egen hand.

Vi började med att hyra ett släp och åka och hämta sand till Bepppes sandlåda, det var spännande med traktorn som lastade sanden, Acke morrade lite på vårt släp men lugnade ner sig snabbt..

Väl hemma med sanden hjälpte pappa Beppe attt lasta över sand via skottkärran till sandlådan, efter hand så fylldes sandlådan upp och det vart jättefint! Tyvärr räckte inte tiden till för någon test av lådan men det kommer var så säker.

sen var det dags att bjuda mamma på mat från Thailand så det fixade vi till, det

smakade smaskens med lite mat och beppe åt en hel macka.
Senare åkte vi och köpte födelsedagspresenter till 2 personer, kläder till pappa, vi hann även med en glass till Beppe vilket såklart uppskattades ; )

Efter glassen åkte vi hem till mammas bror som fyllde år och fikade lite, Beppe fick en trampetraktor och leende på hans läppar var inte att ta miste på.

Tiden var knapp och det bar vidare hem för att göra oss iordning inför kvällens 40 års kalas i Arlöv.Kvällen var lyckad med massor av barn som lekte, det fanns både gungor,sandlåda,ruschebana och massor med skoj för barnen.
Även Acke skämdes bort med minst ett ton grillade köttbitar från alla

Beppe somnade som vanligt alldeles för sent men sov sedan som en stock tills taxin hämtade oss strax innan 3 på natten. I morgon var Beppe o Pappa lediga och det var skönt.