05 december 2006

På ny kula igen!

Det har varit väldigt tunnsått med inlägg i bloggen men hösten har varit väldigt intesiv med massa jobbiga saker för familj o släkt.

Beppe har det iallafall toppen på sitt dagis och utvecklas för varje dag. Pratet är helt underbart och ger verkligen Beppe nya möjligheter att få fram vad han vill.

Igår var pappa på  genomgång med "gnilla" på Linsbo och Beppe fick med beröm godkänt, några småsaker som påklädning och ätbeteende skall putsas lite men det var redan på gång och intensifieras nu en smula.

Till stor del baseras dessa sker på att det finns så mkt annat att fokusera på samt att han nog har fått en skvätt lathet från sin mamma o pappa.

Utöver detta var det idel ros och många gånger fick pappa höra vilket gott hjärta Beppe har, något vi i familjen redan visste  men sånt hör man gärna.

Acke har varit på Sjukan idag och blivt av med sin manlighet så han är lite pipig men Beppe klappade lite på han när han kom hem och visade direkt sin kärlek till vår lille Hundskrutt.

Idag har Beppe bakat pepparkakor på dagis och ritat en teckning på när han och pappa åker båt (salavador dali släng dig i väggen!)

På kvällen blev det korv o mos lite snabbt för pappa hade lovat att vi skulle kika på det första spelet till beppe, det blev "Anki & Pytte" Beppe tyckte det var skoj om än lite lurigt att hantera musen osv, han gjorde några tappra försök och med lite hjälp från pappa gick det riktigt bra.

Efter det var det julkalendern men en rånare i vit huva något avsnitt tidigare har gjort Beppe vettskrämd " vitt spöke" säger han och börjar storgråta. Det belv ett litet bad för att sdan mysa lite i soffan innan mamma kom hem och nattade världens goaste lilla barn.

 

Tack för att du finns Beppe, du skänker verkligen glädje till oss bara genom att finnas i våra tankar.

 

 Hejdå bloggen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home